Smith&Wesson Watches Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium

Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium

Model SWW-357-SS

Tehnologie unica pentru ceasuri unice: ceasurile SMITH WESSON din gama TRITIUM sunt cel mai usor de citit in conditii de lumina slaba si chiar si in intuneric total. Dispozitivele de iluminare nu necesita baterie sau orice alt fel de incarcare cu energie si nu au nevoie de service sau intretinere.

Specificatii ceas Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium


Ceasurile SMITH WESSON din gama TRITIUM sunt dotate cu sistem de iluminare pe baza de tritiu. Aceste mici tuburi sunt sigilate la presiuni mari sunt rezistente la apa ulei si la cele mai corozive materiale. Cu o cantitate minima de tritiu marcajele ceasurilor SMITH WESSON devin luminiscente continuu timp de peste 20 de ani. Aceste caracteristici au facut din ceasurile SMITH WESSON un bun absolut necesar in cazuri de urgenta si siguranta. Ceasurile SMITH WESSON sunt potrivite pentru companiile de paza si protectie fortele speciale pasionatii de aventuri si sport cat si cei care doresc sa aiba si sa foloseasca un ceas robust ce inglogeaza functionalitate si tehnologie de ultima ora. Puteti alege dintr-o gama variata de modele si culori si suntem convinsi ca veti gasi un ceas SMITH WESSON care sa va satisfaca toate cerintele.

Gama TRITIUM a ceasurilor SMITH WESSON are la baza componente cu precizie elvetiana. Componentele sunt confectionate la fabrica elvetiana RHONDA din Tailanda asigurand precis masurarea timpului cat si sistemul de iluminare pe baza de tririu.

Ceasul SMITH WESSON *AVIATOR TRITIUM* este proiectat sa reziste pana la o adancime de 200 m in apa. Pentru a atinge acest scop este obligatoriu sa apasati si sa insurubati la maxim rotita care serveste la reglarea orei minutelor si a datei. Bateria foloseste inmagazinarea pe baza de litiu a energiei iar durata de exploatare este de 4 ani. Puteti folosi functia de rotire a cadranului pentru a marca diferite evenimente in timp sau pur si simplu pentru a avea timpul dual pentru fusuri orare diferite (functia 2 ceasuri in 1). Carcasa si bratara sunt confectionate din otel inoxidabil oferind mobilitate si rezistenta optima. Ecranul din cristale minerale ofera rezistenta ridicata la zgarieturi. Data este afisata in locul cifrei 3 pentru a asigura un design si o functionalitate optima. Rezistenta la socuri confera ceasurilor SMITH WESSON robustete si durabilitate in timp. Bratara din otel inoxidabil este prevazuta cu un sistem modern si util de asigurare a inchiderii si reglare a lungimii. Pentru ca pachetul sa fie complet ceasul vine intr-o cutie de prezentare tip Z nemaifiind nevoit sa cautati prin magazine o cutie potrivita pentru a-l putea oferi cadou.
Military Shop garantand ceasurile SMITH WESSON timp de 2 ani impotriva defectelor de fabricare va asigura calitate ireprosabila la standarde SUA.
Review Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium:


Momentan nu exista niciun review pentru ceasul Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium.
Daca esti posesor al acestui ceas si vrei sa impartasesti cu noi pareri despre Ceas Militar Smith & Wesson Aviator Tritium, te rugam sa ne trimiti un review la adresa review@magazinceasurionline.com

Toate ceasurile prezentate pe siteul www.magazinceasurionline.com sunt noi, originale, au cutii proprii si sunt insotite de factura, certificat de garantie si manual cu instructiuni de utilizare. Livrarile sunt efectuate prin Fan Curier in termen de 24-48 ore.
x REDUCERI de pana la 30% la Biro
Livrare in 24 ore pentru ceasurile din stoc. << Vezi toate reducerile >>